Месарници

Месарници Агриа

Ланецот Агриа Месарници  нуди  свежо и квалитетно домашно свинско месо. Нашите производи можете да ги најдете во нашите сопствени месарници ширум Македонија.

Велес
Битола
Струмица
Штип

Освен во сопствените специјализирани продавници, најквалитетното свежо свонско месо Агриа може да се најде и во најголемите ланци на супермаркети низ државата.

loga

Дистрибуцијата на месото  се врши со сопствен современ возен парк, опремен со најсовремени разладни уреди. Нашата примарна цел е да ги задоволиме потребите и желбите на потрошувачите.