Промотивни продукти

Свежо свинско

Свежо свинско

Пикник Пакет

Пикник Пакет


Добродојдовте во светот на Агриа

На „Агроиндустриската Групација – АГРИА“ и се наметна задача да произведува свињи со висок квантитативен и квалитативен прираст на мускули и со помали количества коски во месото. Одгледуваме квалитетни свињи, кај кои односот помеѓу месото и масното ткиво е во корист на месото. Нашата месна индустрија е во подем и бележи огромен напредок. Нашите производи се:

 • Свежо свинско месо.
 • Свежо јунешко месо.
 • Сувомеснати производи.

Во Месарниците на Агриа, освен нашите производи можат да се пронајдат и свежи производи од:

 • Јагнешко месо.
 • Пилешко месо.
Погледнете го нашиот асортиман

Агриа ви препорачува

Наша адреса

 • Адреса : 8-ми Септември
  Број: 64
  Град : Велес
  Земја : Македонија